Geen rimpels meer en geen slappe huid! Was je gezicht met zuiveringszout en kokosolie.

Kokosolie en zuiveringszout werken samen heel goed tegen rimpels en verslapping van de gezichtshuid.

Door diepe reiniging van je poriën worden rimpels minder en tegelijkertijd voorkom je daarmee acne en mee-eters. Een mengsel van twee krachtige ingrediënten verwijdert dode huidcellen van je huid oppervlak en verminderd roodheid en littekens. Waarom zou je deze twee ingrediënten niet proberen? De resultaten zullen je verbazen!

Zuiveringszout of baking soda is een goed alternatief voor vele harde en giftige schoonmaakmiddelen. Je kan het ook op je lichaam gebruiken en het mooiste is nog dat baking soda altijd super goede resultaten levert. Kokosolie voedt en kalmeert. Het heeft het antibacteriële en vochtinbrengende eigenschappen, die zeer gunstig zijn voor je huid.

Met deze twee ingrediënten maak je dus het meest krachtig diepe reinigingsmiddel voor je huid. Hieronder lees je de instructies:

ingrediënten:
– 2 theelepels biologische kokosolie
– 1 theelepel baking soda/zuiveringszout

beschrijving:
Meng alle ingrediënten in een kleine kom. Maak niet teveel zodat er genoeg is voor één behandeling. Als je de ingrediënten hebt gemengd dat wordt het een dikke pasta. Deze breng je aan op je gezicht terwijl je cirkelvormige bewegingen maakt. Na 5 minuten spoel je je gezicht grondig af, even afdrogen met een schone handdoek en je bent klaar! Je hebt zelfs geen crème nodig, want de kokosolie zal je huid hydrateren.

Je zult versteld staan van de resultaten. Je huid wordt glad en zacht. Zoals je kunt zien, is deze zelfgemaakte diep reiniger zeer eenvoudig en gemakkelijk te maken.

Vind je deze tip handig? Vergeet hem dan niet te delen met de rest van je vrienden.

Wat vind jij? Reageer hieronder: