Dit gevulde stokbrood gewikkeld in spek is heerlijk en klaar in 3 stappen!

Stokbrood is heerlijk brood waar bijna vrijwel elk beleg wel bij past. Of het nu in stukjes is met een beetje kruidenboter of rijkelijk belegd met kaas, ham, tomaat en een gekookt eitje. Vandaag hebben wij net even iets anders in gedachten.

Vandaag hebben wij op het menu een gevuld stokbrood! En wat voor 1… Dit gerecht combineert het goede van stokbrood en gehaktbrood mooi verpakt in spek. We houden je niet langer in spanning, dit is hoe je het maakt.

Ingrediƫnten:

  • 1 stokbrood
  • 250 gram gehakt
  • 1 ei
  • gehaktkruiden
  • 1 pak katenspek
  • kaassaus
  • paprika
  • aluminiumfolie

Hoe maak je het:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kluts het ei samen met de gehakt kruiden en meng dit daarna goed door het gehakt. Maak een opening over de lengte van het stokbrood en verdeel het gehakt erover.

Plaats het stokbrood over een stuk aluminiumfolie dat groot genoeg is om het mee in te pakken. Wikkel het stokbrood in met het katenspek en pak dan alles in met deĀ aluminiumfolie en zet het in de oven voor 45 minuten.

Serveer je gevulde stokbrood met paprika en de kaassaus of een saus naar keuze.

Eet smakelijk!

Heb jij ook zo’n heerlijk recept? Deel dit met ons op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: