Deze simpele truc om te stoppen met snurken kent bijna niemand!

Als je snurkt dan heb je er zelf waarschijnlijk weinig last van… Je wordt er niet van wakker, sterker nog je weet waarschijnlijk niet eens dat je snurkt totdat je met iemand het bed deelt!

En voor die andere persoon is jouw snurken een verschrikking! Snurken wordt vaak veroorzaakt door overgewicht, stress, teveel alcohol of een blokkade van de neusholte, bijvoorbeeld door slijm. Er wordt onderscheid gemaakt tussen sociaal snurken en medisch snurken. En voor dat laatste moet je echt naar de dokter om je te laten onderzoeken!

Als het snurken wordt veroorzaakt door slijm in je neus- of keelholte dan hebben wij een tip voor je die zeker de moeite waard is om te proberen! Veel mensen hebben positieve ervaringen met dit overheerlijke, helemaal natuurlijke anti-snurk sapje!

Je hebt nodig:
2 appels
2 peentjes
1/4 citroen
verse gember

Meng alle ingrediënten in een blender en maak een smoothie.

Drink het sapje een paar uur voordat je naar bed gaat. In het sap van de citroen zit vitamine C dat helpt tegen een geïrriteerde neus. Gember wordt in China al meer dan 2000 jaar gebruikt voor verschillende ziektes en maakt de luchtwegen vrij. In appels en peentjes zit veel tryptophan en dit kalmeert en maakt het makkelijker om te slapen.

Het is echt niet fijn om naast een snurker te slapen. Dus misschien moet je dit eens proberen voor je partner?! En baat het niet dan schaadt het niet… In het ergste geval geniet je van een heerlijke voedzame smoothie 😉

Ken je iemand die dit ook zou moeten proberen? Deel dit dat met ze op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: