Wat voor type ben jij?

Iedereen heeft unieke nagels of ze nu lang, rond, kort of vierkant zijn. Maar ook al zijn nagels per persoon verschillend, er bestaan maar zeven variaties.

Wist je dat je nagels je veel kunnen vertellen over je persoonlijkheid. Doe deze test om er achter te komen.

1. Lange nagels

Deze nagels kan je het beste omschrijven als lang en rechthoekig. Mensen met dit soort kan je het beste omschreven als sociaal met een sprankelende persoonlijkheid en veel humor. En of het nu gaat om het leren van nieuwe dingen of nieuwe mensen ontmoeten, ze houden van nieuwe ervaringen en verbreden graag hun horizon.

Op het gebied van werken hou je van zekerheid. Je bent ontzettend van de details en denkt goed na voor je actie onderneemt. Je bent in ieder geval niet vies van werken.

2. Brede nagels

Als je nagels breed en plat zijn ben je een analytisch persoon. Je denkt altijd na voordat je iets zegt. Mensen vragen je vaak om advies en slimme opmerkingen. Je kan mensen goed inschatten en vertrouwt enorm op je instinct.

Je hebt een betrouwbaar karakter en houd ervan om dingen te bouwen. Je kan er enorm van genieten als je harde werken loont. Je bent meer van functionaliteit dan design.

3. Ronde nagels

Met nagels die het beste omschreven kunnen worden als kort en rond, ben je creatief en vastberaden met een dramatische flair. Je hebt een sterke persoonlijkheid, met plezier maken en sensatie zoeken trek je mensen naar je toe. Je bent een trouwe vriend die er alles aam doet om mensen die je liefhebt te beschermen.

Je houd van uitdaging en avontuur. Je bent een moedig persoon die graag een uitdaging aangaat. Soms wordt je gezien als koppig. Maar dat is alleen maar omdat je weet wat je wilt!

4. Rechthoekig

Als je nagels rechthoekig tot zelfs vierkant zijn ben je iemand die met je beide voeten op de grond staat en hard werkt. Van nature ben je een leider die verantwoordelijkheid niet voor lief neemt. Je hebt vaak belangrijke taken, omdat mensen weten dat ze je kunnen vertrouwen. Over alles wat je doet heb je goed nagedacht.

Je bent niet van de korte route en altijd bereid om te doen wat moet gebeuren. Maar dat betekent niet dat je niet weet hoe je plezier moet maken. Op het eerste gezicht lijk je op een werkpaard, maar je bent niet vies voor een feestje.

5. Driehoekig

Zijn je nagels puntig en iets driehoekig? Zo ja, dan ben je vast een moedig een vastberaden persoon die altijd weet wat je wilt. Je bent gepassioneerd en koppig. Een rots in de branding voor velen. Mensen kunnen altijd bij terecht.

Je motto op het werk is “slim werken en niet moeilijk doen.” Altijd opzoek naar een betere invalshoek. Alle problemen moeten snel en makkelijk opgelost worden.

6. Ovaal

Zijn je nagels lang en ovaal, dan ben je waarschijnlijk erg creatief. Je houdt ervan om te tekenen en krijg inspiratie uit de natuur. Je hebt je beide benen op de grond maar ook een rijke fantasie. Je bent het gelukkigst wanneer je bent omringd door mooie dingen. Mensen zijn tot je aangetrokken omdat jij hun helpt tot rust te komen.

Er wordt vaak gezegd dat je teveel hooi op je vork neemt. Maar je vind het juist heerlijk om jezelf kwijt te raken in projecten die je leuk vind. Helemaal als daarmee andere mensen helpt. Je doet alles vanuit het hart en dat is te zien aan de resultaten.

7. Unieke nagelriemen

Heb je unieke of misschien ongelijke nagelriemen? Dan zet dit zich door in je leven. Je loopt overal voorop en houdt er niet van om met de meerderheid mee te gaan. Of dit nu zit in de kleren die je draagt, muziek die je luistert of waar en wat je eet. Je bent een kleurrijk en uniek persoon.

Je gelooft in het vrije leven en bestaan, maar bent wel van het harde werken. Je weet als geen ander dat je meer plezier uit het leven haalt als je succes hebt. Daarom zal jij je nooit vervelen!

Ongelofelijk hoeveel hiervan klopt, wil je dat anderen ook een kijkje gunnen in hun persoonlijkheid. Deel dit dan met je vrienden op Facebook 🙂

Wat vind jij? Reageer hieronder: