Zo genees je zelf kiespijn met twee simpele ingredienten.

Kiespijn kan een echte nachtmerrie zijn en kan door van alles en nog wat worden veroorzaakt.

Hoe het ook komt, het is altijd lastig! Het is niet altijd even makkelijk om gelijk naar de tandarts te gaan. Misschien is het wel weekend, of je besluit om welke reden dan ook een bezoek aan de tandarts even uit te stellen.

Deze tip staat erom bekend dat het helpt, dus het is zeker het proberen waard!
Je kan om verschillende redenen tand- of kiespijn krijgen:

  • gaatjes
  • kapotte vullingen
  • groeien van je verstandskies
  • ontstoken wortels
  • beschadiging van je tand

Tandpijn is één van de ergste soorten pijn die er zijn. Maar je hoeft je niet helemaal hulpeloos te voelen. Probeer in plaats daarvan deze tip die je helpt om tijdelijk de pijn te verlichten.

Natuurlijk is deze tip niet bedoeld om het werk van de tandarts te vervangen. Maar het kan helpen om voor langere tijd de pijn weg te houden. En daarvoor heb je nodig:
– een halve theelepel gemalen kruidnagel
– een halve theelepel kokosolie

In kruidnagel zit eugenol, dit is een natuurlijke pijnstiller en in kokosolie zitten zuren die virussen en bacteriën bestrijden.

Meng de twee in een papje en schenk het in een kommetje. Gebruik dan een wattenstaafje om het mengsel aan te brengen op de tand of kies die pijn doet. Je kan dit drie keer per dag herhalen.

Ik ben zo blij met deze tip dat ik hem met jullie deel en het minste wat je kan doen is hem ook weer delen met jouw vrienden. Tand- en kiespijn gun je niemand en dit is een hele toegankelijke manier om er vanaf te komen!

Wat vind jij? Reageer hieronder: